Creative Concept

Nyheder fra hele Danmark

Generelt

Få adgang til Disney+ i dag

Disney+ tilbyder et uendeligt univers af uovertruffen underholdning for hele familien. Fra de klassiske Disney-film, som generationer er vokset op med, til de nyeste Marvel-blockbusters og Star Wars-eventyr, er der noget for enhver smag. Platformen byder også på et væld af eksklusivt indhold, hvor du kan fordybe dig i spændende dokumentarer, sjove animationsserier og meget mere. Uanset om du er alene eller sammen med familien, vil du finde timers af underholdning, der vil fange din opmærksomhed og skabe uforglemmelige oplevelser.

Oplev de største Disney-klassikere og nyeste film

Disney+ tilbyder et bredt udvalg af Disney-klassikere såvel som de nyeste film fra Disney, Pixar, Marvel og Star Wars. Uanset om du er til de elskede tegnefilm som Løvernes Konge og Skønheden og Udyret, eller du foretrækker de nyeste Marvel-superheltefilm, så finder du det hele på Disney+. Få adgang til Disney+ nu og oplev den magiske Disney-verden i al sin pragt.

Ubegrænset streaming af Disney, Pixar, Marvel og Star Wars

Med Disney+ får du adgang til et uendeligt univers af film og serier fra Disney, Pixar, Marvel og Star Wars. Streamingtjenesten byder på et hav af klassiske Disney-film, de nyeste Pixar-eventyr, superhelte-blockbustere fra Marvel og ikoniske Star Wars-oplevelser. Uanset om du er til familievenlige tegnefilm, actionfyldte eventyr eller science fiction-sagaer, så har Disney+ noget for enhver smag. Og med muligheden for at streame indholdet ubegrænset, kan du dykke ned i dine yndlingsuniverser, når det passer dig bedst. Vil du se mere? Besøg Amazon Prime Video nu.

Nem og intuitiv brugerflade til alle enheder

Disney+ tilbyder en nem og intuitiv brugerflade, der gør det nemt at navigere og finde det indhold, du ønsker at se. Uanset om du ser på din smartphone, tablet, computer eller tv, er grænsefladen brugervenlig og tilpasset den pågældende enhed. Med en simpel menu og tydelige kategorier kan du hurtigt finde dine yndlingsfilm, serier og dokumentarer. Derudover kan du oprette individuelle profiler, så hele familien kan få en personlig oplevelse. Disney+ gør det nemt at fordybe sig i det store udvalg af indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Fantastiske originale serier kun på Disney+

Disney+ tilbyder et imponerende udvalg af originale serier, der ikke kan findes andre steder. Opdag fantastiske historier, unikke karakterer og en verden af magi og eventyr, som kun Disney kan skabe. Følg med i spændende fortællinger som ‘The Mandalorian’, ‘WandaVision’ og ‘Loki’, hvor du bliver ført ind i Marvel-universet som aldrig før. Oplev den storslåede naturserie ‘The World According to Jeff Goldblum’, hvor den karismatiske skuespiller tager dig med på en rejse gennem fascinerende emner. Uanset om du er til action, drama eller familieunderholdning, finder du noget, der vil underholde og berige din streaming-oplevelse på Disney+.

Børnevenligt indhold med forældrekontrol

Disney+ tilbyder et bredt udvalg af børnevenligt indhold, som forældre kan føle sig trygge ved. Med den avancerede forældrekontrol kan du nemt begrænse adgangen til indhold, der ikke er alderspassende. Du kan oprette profiler til dine børn og tilpasse indstillingerne, så de kun har adgang til indhold, der er godkendt til deres alder. Disney+ har også en række funktioner, der gør det nemt at holde styr på, hvad dine børn ser. Du kan for eksempel sætte tidsgrænser for, hvor længe de må se på indhold, og blokere specifikke programmer eller film.

Tilgængelig på tværs af platforme – fra tv til mobil

Disney+ kan tilgås på tværs af en bred vifte af enheder, så du kan nyde dine yndlingsindhold, hvor end du er. Streamingtjenesten er tilgængelig på smart-tv, spillekonsoller, tablets og smartphones. Uanset om du foretrækker at se på din store tv-skærm eller på farten med din mobil, kan du få adgang til Disney+’s omfattende katalog af film, serier og originalt indhold. Med en brugervenlig app og intuitiv navigation kan du nemt finde og se det, du ønsker, uanset hvor du befinder dig.

Konkurrencedygtige priser for ubegrænset streaming

Disney+ tilbyder konkurrencedygtige priser for ubegrænset streaming af deres omfattende katalog af film, tv-serier og originalt indhold. Med et månedligt abonnement på kun 89 kr. får du adgang til et bredt udvalg af populære titler fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Familier kan også vælge et årligt abonnement til 890 kr., hvilket giver en besparelse på to måneders betaling. Uanset om du vælger at betale månedligt eller årligt, får du fuld adgang til at streame indholdet på op til fire enheder samtidigt og oprette syv individuelle profiler. Disney+ tilbyder en prisvenlig og fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at nyde det bedste indhold fra Disneys legendariske universer.

Sådan får du Disney+ i dit eget hjem

For at få adgang til Disney+ i dit eget hjem skal du blot følge disse trin:

  1. Gå til Disney+ hjemmesiden og klik på “Tilmeld dig nu”.
  2. Vælg den abonnementstype, der passer bedst til dine behov, og følg derefter instruktionerne for at oprette din konto.
  3. Når din konto er oprettet, kan du logge ind og begynde at streame alle dine yndlingsfilm og -serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.
  4. Disney+ kan downloades til en lang række enheder, herunder smart-tv, mobiltelefoner, tablets og computere, så du kan se dine yndlingsindhold overalt.

Bliv del af Disney-universet med et enkelt abonnement

Med et Disney+-abonnement får du adgang til et hav af fantastiske film og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Uanset om du er til action, eventyr, komedie eller familieunderholdning, så finder du noget, der passer perfekt til dine interesser. Opret et abonnement i dag og bliv en del af det magiske Disney-univers, hvor der altid er noget nyt at opdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.